Like Like Like ♥



Heyy , if you LOVE my Bloggies , please click LIKE okayy , ohh thanks youu Guys

27.07.2012

27.07.2012 


adalah hari yang paling bahagia dalam hidup baby , tak tahu kenapa hatii nii mulaa untuk terima dia , tak tahu kenapa tetibe je nak dia , kenapa hati nih boleh terima dia dalam hidup babyy , mungkinkah dia adalah Jodoh yang ALLAH hantar kat baby ?? hmmmm Allahualam , mula-2 kenal dia , baby kurang untuk percaya dia , sebab takut dipermaen kan lagii , tapi now Alhamdulilah sebab baby dh tengok keikhlasan dia gn babyy , alhamdulilah mungkin dia adalah Jodoh yang ALLAH hantar untuk baby , now baby bahagia dengan dia and h7ubungan kami , insyallah baby akan jaga hubungan nii sebaik mungkin , insyAllah akan sampai ke Jingjang pelamin , insyAllah baby akan jadi yang sah dalam hidup dia dan dia akan menjadi yang sah dalan hidup baby , Aminn :) terima kasih ALLAh sebab kau temukan kami , peliharalah kami dari sebarang musibah atau malapetaka , dekat kan lah kami , rapatkan lah kami dan tutup lah pintu hati kamii untuk lelaki atau perempuan lain melain kan Dia dan aku  Ya ALLAH , aminn :)