Like Like Like ♥



Heyy , if you LOVE my Bloggies , please click LIKE okayy , ohh thanks youu Guys

alhamdulilah :)

terima kasih papa sebab awak muncul dalam hidup mama , Jujur mama bahagia disamping awak , mama happy awak ada dalam hidup mama , mama sayang awak papa , mama sayang sangat awak papa , and now kedua dua Keluarga kita punn dah tahu kan pasal kitaa , mama engat pesanan awak supaya jaga our relationship betul-2 , yeapp papa i will :) mama akan jaga hubungan nii papa , mama akan jaga papa , and mama akan jaga hubungan nii sebaik baik mungkin okayy papa , lagii berapa bulan jee nii papa , mama abis SPM , kita boleh bincang pasal Nikah , Tunang tuu semua yee papa :) apapun yang awa buat saya sentiasa sokong awak dari belakang papa , saya dah Janjiii kan nak Susah Senang bersama papa ucukk saya niii :) i WILL papa , kita slow-2 yee sayang , slow-2 kumpul duitt , lagipun mama pun kerja part time so mama akan tolong awak untuk masa depan kitaa yee papa :) mama tahu awak marah sebab BBM kann , so mama dah DELETED contact list LELAKI , now ada GEGURL jee , bolehh Lesbo , HAHA ! :p joking ye sayang , saya masih warasssss taw papa , hihihi , sumpah saya sayang sayang sayang awak sangatttt ! even kita masih baruu , saya nampak keikhlasan awak dengan saya , terima kasih untuk segalanyaa , terima kasih sebab terima mama seadanya , terima Eysha seadanyaa , terima kasih papa ! dan mama bersyukur sebab Mama awak terima saya seadanya dan terima Eysha seadanyaa , terima kasih papa , Alhamdulilah saya berSyukur sebab ALLAH tuuu hantar awak dekat saya , hantar awak untuk Bimbing saya , hantar awak untuk jaga saya , hantar awak untuk Sayang saya dan hantar awak untuk menjadi kan saya yang SAH dalam hidup awak suatuu hari nantii AMIN , InsyAllah , kita sama-2 doa untuk hubungan inii ye papa , demi ALLAH saya SAYANG awak sangat-2 MOHD FAZRIL OTHMAN ! saya milik awak dan awak milik saya DUNIA dan AKHIRAT , AMINN :)

Ring ♥



lawa takk ? HIHIHI , tadi kuar with my LOVE at CITY SQUARE then kita orang belii cincin nii :) cincin nii tanda ikatan kita orang dan cincin ni tak akan pernah terlepas dari jarii kita orang selagii tidak di gantikan dengan cincin Tunang :) alhamdulilah saya bahagia dengan dia :) after pergi CS tadii , terus g Pandan cityy , shopping with My mom , My Sis and Him , okayyy tengok dia boleh biasakan diri dengan Kepala-2 Sporting My Mom and My Sis , HIHIHI , tkpe papa , slow-2 yee sayang :) apapun next week InsyAllah kuar lagiii :) apapun doakan kitaorang bahagiaa and kekal okayyy , thankss friends <3 b="b">

MFO ♥

awak terima kasih sebab awak LOG IN hidup saya , terima kasih sebab awak ENTER hati saya , terima kasih sebab awak FORMAT kesedihan saya and terima kasih sebab awak SAVE cinta saya , thanks awak :) lelakii yang baby cinta sayang inii adalah Mohd Fazril Othman , dia Nyawa saya , dia Cinta saya , dia Boyfriend saya dan dia Suami pada bakal Anak-2 saya InsyAllah , sumpah saya sayang awak , terima kasih sebab awak terima saya seadanya , awak ikhlas dengan saya , saya happy sangat sebab ALLAH tuu hantar awak dalam hidup saya , terima kasih Papa , u'r the one i LOVE and i NEED in my LIFE papa ! ILOVEYOUSOMUCHH ! 

27.07.2012

27.07.2012 


adalah hari yang paling bahagia dalam hidup baby , tak tahu kenapa hatii nii mulaa untuk terima dia , tak tahu kenapa tetibe je nak dia , kenapa hati nih boleh terima dia dalam hidup babyy , mungkinkah dia adalah Jodoh yang ALLAH hantar kat baby ?? hmmmm Allahualam , mula-2 kenal dia , baby kurang untuk percaya dia , sebab takut dipermaen kan lagii , tapi now Alhamdulilah sebab baby dh tengok keikhlasan dia gn babyy , alhamdulilah mungkin dia adalah Jodoh yang ALLAH hantar untuk baby , now baby bahagia dengan dia and h7ubungan kami , insyallah baby akan jaga hubungan nii sebaik mungkin , insyAllah akan sampai ke Jingjang pelamin , insyAllah baby akan jadi yang sah dalam hidup dia dan dia akan menjadi yang sah dalan hidup baby , Aminn :) terima kasih ALLAh sebab kau temukan kami , peliharalah kami dari sebarang musibah atau malapetaka , dekat kan lah kami , rapatkan lah kami dan tutup lah pintu hati kamii untuk lelaki atau perempuan lain melain kan Dia dan aku  Ya ALLAH , aminn :)